Mobilna aplikacija SPIN MY RIDE

Za 360° učinek prikaza zunanjosti avtomobila je treba narediti 12 fotografij, zato se pri fotografiranju za vsako fotografijo premaknemo za približno 30°. S pomočjo te skice in malo vaje boste že po prvem fotografiranju obvladali ta korak.

Predlagamo, da začnete fotografiranje, kot je označeno na skici, seveda pa lahko za prvo fotografijo izberete katerikoli položaj. Priporočamo tudi uporabo stojala (tripoda) s katerim bodo fotografije lepše in zaradi iste višine fotografiranja, bolj „tekoči“ učinek obračanje avtomobila v prikazovalniku.

 Za pravilni položaj avtomobila pri fotografiranju je v aplikaciji poskrbljeno s pomožnimi linijami, ki vam pomagajo, da z lahkoto določite idealni položaj vozila.

Aplikacija vas korak za korakom vodi od prijave, vpisa podatkov o avtomobilu, do fotografiranja zunanjosti in notranjosti vozila. Za uporabo ne potrebujete nobenega posebnega predznanja in z malo vaje boste postali pravi mojster pri uporabi le te.

Ob zaključku fotografiranja potrdite dodajanje (+) in aplikacija vam sporoči (Car added!), da je vozilo dodano in pripravljeno za  obdelavo v spletni aplikaciji. Za lažji začetek si v nadaljevanju oglejte nekaj napotkov za 360° fotografiranje zunanjosti.

Za 360° efekt prikaza zunanjosti avtomobila je potrebno narediti 12 fotografij, zato se pri fotografiranju za vsako fotografijo premaknemo za približno 30°. S pomočjo te skice in malo vaje boste že po prvem fotografiranju obvladali ta korak.

Predlagamo, da začnete fotografiranje kot je označeno na skici, seveda pa lahko za prvo fotografijo izberete katerokoli pozicijo. Priporočamo tudi uporabo stojala (tripoda) s katerim bodo fotografije lepše in zaradi iste višine fotografiranja, bolj „tekoči“ efekt obračanje avtomobila v prikazovalniku.

Za pravilno pozicioniranje avtomobila pri fotografiranju je v aplikaciji poskrbljeno s pomožnimi linijami, ki vam pomagajo, da z lahkoto določite idealno pozicijo vozila.